(ВИДЕО) Голем број кучиња присуствуваа на филмската проекција и го соборија Гинисовиот рекорд

0
68
Необична група ѕвезди на црвениот тепих во Лос Анџелес за прикажување на филмот „Paw Patrol: The Mighty Movie“.
219 кучиња присуствуваа и го соборија Гинисовиот рекорд за „Најмногу кучиња кои присуствуваат на филмска проекција“.
VOA