‘(ВИДЕО) Забележан редок „Дамбо“ октопод

0
80
Забележан редок „Дамбо“ октопод
Американските научници забележале редок октопод „Дамбо“ за време на истражувањето на нуркање во длабоко море, направено од нивното далечинско управувано возило на 13 септември.
VOA