Османи: Да се изгласаат уставните измени, а потоа ќе се распишат изборите во термин кој ќе го предложи опозицијата

0
57

Министерот за надворешни работи Бујар Османи утринава му одговори на лидерот на опозицијата Мицкоски.

Османи предложи да се изгласаат уставните измени, а потоа рече дека ќе се распишат изборите и тоа во термин кој ќе го предложи опозицијата .