Историски успех на Давид Влајковски – втор на Светско првенство во бодибилдинг Шпанија

0
134
Огромен успех и страшен пласман, ИСТОРИСКИ. Давид Влајковски е втор на Светското првенство во бодибилдинг и фитнес кое се одржува во Санта Сузана, Шпанија!!!