(ФОТО) Обелеа врвовите на планините Јабланица -струшко и Попова Шапка

0
100

Моќниот Џеновски циклон го донесе првиот снег на планината Јабланица, Струшко, како и на Попова Шапка!

 

foto FB Славчо Попоски