(ВИДЕО) Џафери во родното село пречекан со извици „Илирида“ и „Косово“

0
79

На социјалните мрежи се појави видео од пречекот на техничкиот премиер Талат Џафери во неговото родно село Форино. Некогашниот командант Форина во ова гостиварско село беше дочекан со факели и огномети.

Неговите соселани извикуваа „Косово“ и „Илирида“ додека тој им отпоздравуваше.