(ВИДЕО) На „Златна бубамара на популарноста“ стоечки овации за „Т’га за југ“ со Игор Џамбазов, Дамир Имери и Александар Јовевски посветена „На сите што си заминаа од Македонија“

0
168

На последната „Златна бубамара на популарноста“ Игор Џамбазов заедно со Дамир Имери и Александар Јовевски ја изведе „Т’га за југ“ од Константин Миладинов за сите што си заминаа од Македонија.