Ќерката од Сузана Турунџиева наполни 24 години, „највисоката во нашето племе слави роденден„ напиша Сузана

0
192

Во домот на водителката, пејачка и писателка Сузана Турунџиева денес има убав повод за слава.

Нејзината постара ќерка Лора слави роденден и полни 24 години.

По тој повод Турунџиева на социјалните мрежи напиша:

-Посакувам да можам да ја почувствувам среќата од оној ден, кога пред 24 години ја родив и кога за првпат го доживеав светот со други бои, прекрасни мириси и најубави звуци…. Денес, највисоката во нашето племе слави роденден Лора, имај најсреќен роденден и само небото нека ти биде граница – стои во објавата на водителката.

 

zenskimagazin.mk