Цивилни авиони во широк лак околу Украина

0
455

Авионите во цивилниот воздушен сообраќај не летаат над Украина, ниту се приближуваат до украинските граници, покажува снимка од веб-страницата „Флајт радар“, која го следи движењето на авионите.

 

Фото : Принтскрин