Хакирана страницата Russia Today

0
259

Најголемата анонимна хакерска група „The Anonymous“ пред неколку минути на Твитер објави дека ја хакирале и ја срушиле страницата Russia Today. Колективот Анонимуси ја отстрани веб-страницата на руската пропагандна станица RT News. – објавија тие на Твитер. Сите веб-страници на провладините медиумски агенции во моментов се недостапни.