Граѓаните од Украина слободно може да влезат во Полска со своите миленици

0
311

Полска ги информира граѓаните кои мораат да се евакуираат од Украина дека слободно можат да поминат граница со нивните миленичиња. Да не ги оставаат! Нема да им бараат пасоши и документи, стои во објавите на социјалните мрежи.