Противтенковски ракетни фрлачи денеска пристигнаа во Украина

0
332

„Се известува дека денеска во Украина пристигнала нова залиха британски NLAW и американски противтенковски ракетни фрлачи FGM-148 „Javelin“ пишува во објавата.