Ковачевски ќе се сретне со здруженијата на пензионерите

0
377

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ќе се сретне со претседателката на Сојузот на здруженија на пензионерите Станка Трајкова.

На средбата, како што е најавено, ќе присуствуваат и членовите во Сојузот на здруженијата на пензионерите.