(ВИДЕО) Ајде народе пристигнаа „тазе“ лепенки – Огромни колони и редици за налепници НМК!

0
87

Огромни колони и редици утрово се забележуваат на станици за технички преглед низ Скопје но и низ другите градови, објави 24info.mk.

Причина за тоа е сложената процедура на МВР предводена од техничкиот министер за вантрешни работи Панче Тошковски која налага возачите со своите автобомили да доаѓаат на станиците за технички преглед, а налепниците да се лепат само од контролорите во станиците и во присуство на припадник на МВР.