Дарко Димитров со посебен повод сподели семејна фотографија со својата ќерка матурантка

0
56

Дарко Димитров ретко споделува семејни фотографии, но овој пат имаше специјален повод за да го направи тоа.

Македонскиот композитор објави фотографија со сопругата Маја и двете ќерки за матурата на ќерката Лана.

Сите членови на семејството позираат прегрнати.

Шармантната матурантка носеше тесен бел фустан.

 

femina.mk