(ВИДЕО) Комичарот Флоријан Бинај: Ако Албанците се обединат можат да ги намалат даноците и да го добијат тоа што го заслужуваат

0
534

Во Тирана се одржува масовен протестот на граѓаните против поскапувањето. Протестот е поддржан од многу познати личности. Меѓу нив е и актерот комичар Флоријан Бинај, кој рече дека секоја грешка што ја прави власта ја плаќа народот.

Тој исто така наведува дека „Ако Албанците се обединат можат да ги намалат даноците и да го добијат тоа што го заслужуваат“.

Видеото може да го погледнете на овој линк