„Добредојдовте во Македонија… сега е наш ред… европски да ве пречекаме“, порача Ристовски преку „Инстаграм“, но интересн беше неговиот избор за музика во позадина на објавата, односно „популарната“ бугарска песна, „Васко жабата“.