(ВИДЕО) Градоначалникот и жителите од Лакочереј разговараа за „Лев Тахор“

0
640

Градоначалникот на Охрид, претставници на СВР Охрид утрово се сретнаа со жителите од селото, црковниот одбор и месната заедница од Горно Лакочереј. Разговараа за револтот на дел од жителите и протестите кои ги организираат поради групата на „Лев Тахор“.