(ВИДЕО) Шлепер го блокира сообраќајот на патот Охрид – Кичево

0
685

Шлепер излезе од неговата коловозна лента и на одреден период го блокира сообраќајот на патот Охрид – Кичево. На превојот “Пресека” сообраќајот се одвива по не исчистен коловоз.